Podcast : Ερωτικές Ιστορίες για ενηλίκους. Υπατία Λοβ (Περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους)





Ερωτικές ιστορίες για ενηλίκους
Υπατία Λοβ
Εκδόσεις Οδός Πανός


Ακούστε το podcast εδώ και εδώ


Περιεχόμενο ακατάλληλο για ανηλίκους


Λίγο πριν το Πάσχα, μια αγαπημένη φίλη μου έστειλε ένα ηχητικό μήνυμα.
" Αγάπη μου γλυκιά καλημέρα " Πάντα έτσι ξεκινάει τα μηνύματά της. Στο ηχητικό της μήνυμα μου εξηγούσε ότι έπρεπε να διαβάσω οπωσδήποτε ένα καινούργιο βιβλίο, λέγοντάς μου τον τίτλο. Ο ταχυδρόμος κατέφθασε και παρέλαβα ένα βιβλίο στα χρώματα του μαύρου και του κόκκινου με τίτλο, Ερωτικές Ιστορίες για ενηλίκους, της Υπατία Λοβ από τις εκδόσεις Οδός Πανός. Μια σειρά από επτά διηγήματα που ανήκουν στην ερότικα λογοτεχνία.


Το Ερωτικές Ιστορίες για ενηλίκους είναι αυτό ακριβώς που σας έρχεται στο μυαλό ακούγοντάς το.


Ιστορίες για ενηλίκους, δίχως δισταγμούς ή υπαινιγμούς. Όλα είναι ξεκάθαρα, ερωτικά και αφορά ανθρώπους που ξεπερνούν φραγμούς και στεγανά, θέλοντας να δοκιμάσουν κάτι το καινούργιο, το διαφορετικό, είτε πραγματοποιώντας τις φαντασιώσεις τους, είτε ακολουθώντας το απρόσμενο που προέκυπτε δίχως δεύτερες σκέψεις.


Στις Ερωτικές Ιστορίες για ενηλίκους θα διαβάσετε για ζευγάρια που ήθελαν να ανανεώσουν από κοινού την σχέση τους, για γυναίκες και άντρες που αποφάσισαν να αφήσουν στην άκρη τα ταμπού, δοκιμάζοντας την ομόφυλη ηδονή, χωρίς περαιτέρω υποχρεώσεις, για έναν διαδικτυακό έρωτα που ανθισε στα χρόνια της πανδημίας με ότι αυτό συνεπάγεται και που ο ρεαλισμός νικήθηκε κατά κόρον από την φαντασία. Διαβάζουμε για τα όρια της σεξουαλικής συνεύρεσης, όταν αυτή συντελείται δίχως την παρουσία των κοινωνικών φραγμών και συνθηκών.
Αγαπημένη μου ιστορία είναι το Σήμερα, Εχτές, Τώρα. Μια επιστολή γεμάτη έρωτα, αναμνήσεις και ηδονή, με ένα κλείσιμο που στιγματίζει. Δύο λέξεις μόνο, τρεις με το όνομά του. " Παραδομενος, ναι, Άρης "


Η ερωτική επαφή των σωμάτων, ασχέτως φύλου και αριθμού, με σεβασμό και συναίνεση, στα κείμενα της Υπατίας Λοβ, θα ιντριγκαρουν τον αναγνώστη. Το Ερωτικές Ιστορίες για ενηλίκους ανήκει στην καθαρόαιμη, ερότικα λογοτεχνία. Τίποτα το χυδαίο δεν θα συναντήσετε στα διηγήματά της πάρα μόνο, αλήθειες και επιθυμίες που παίρνουν σαρκα και οστά.





                             




Την Υπατία Λοβ και τους φίλους της μπορείτε να την συναντήσετε στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης το Σάββατο 18 Μαΐου 2024, από τις 12 το μεσημέρι έως τις 6 το απόγευμα, στο περίπτερο 15, stand 41, των εκδόσεων Οδός Πανός.



Κατερίνα Σαμψώνα





Σχόλια